Hulp bij Relatieproblemen is onze Expertise! | STIEFenCO.nl
11
page-template-default,page,page-id-11,do-etfw,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Hulp-bij-Samengesteld-gezin-harmonie-energie-stiefcoaches-STIEFenCO-hulp-bij-stiefgezin

Hulp bij relatieproblemen

 

Relatieproblemen komen in vele vormen. Stress veroorzaakt door de problemen van het samengestelde gezin, werkdruk, de gevolgen van een vechtscheiding of de bekende waan van de dag, hebben gevolgen voor een relatie. Ook de nieuwe relatie tussen stiefouders, de rol van een stiefmoeder en problemen met het kind in een samengesteld gezin kunnen zorgen voor relatieproblemen. Gevoelens van teleurstelling, frustratie, jaloezie of uitputting, kunnen ongemerkt een voedingsbodem worden van serieuze relatieproblemen die van ongekende invloed gaan zijn op je situatie. Wat je zoekt is rust en harmonie binnen jullie relatie.

Jouw kinderen accepteren mij niet
Passieloos door het leven als broer en zus
Treedt een keer op tegen die ex van je

Relatieproblemen zijn een energielek

Relatieproblemen zijn één groot energielek. Energie die je – denken wij – beter kunt gebruiken door met daadkracht duurzame oplossingen in te zetten om uit de neerwaartse spiraal komen .  Regelmatig zien wij mensen die meenden door tijdelijke oplossingen – vakantie, herinrichten huis of tuin etc.. – van de problemen af te komen. Deze tijdelijke oplossingen frustreren alleen maar meer.

Coaching en/of relatiemediation leidt jullie de weg naar het punt waar jullie elkaar zijn kwijt geraakt. Vanaf hier bouwen wij met elkaar aan jullie relatie.

 

Relatieproblemen, hier lig je niet op te wachten

hulp-bij-relatieproblemen-door-relatiecoaches-van-stiefenco-partner-scheiding

STIEFenCO biedt uitkomst!

Wil je echt serieus werk maken van jullie relatieproblemen? STIEFenCO biedt coaching, begeleiding en mediation in onze praktijken of bij jullie thuis. Wij helpen jullie om de stappen te zetten in het verhelpen én voorkomen van de problemen. Het doel van onze hulp is rust en harmonie binnen de relatie. Zodat jullie samen weer een mooie toekomst tegemoet gaan, vol energie en liefde!

 

Relatieproblemen waarbij STIEFenCO geholpen heeft

STIEFenCO biedt zoals gezegd verschillende oplossingen om relatieproblemen te verhelpen. Onderstaand staan een aantal ervaringen van relaties waarbij wij geholpen hebben. Dit zeiden deze cliënten over ons:

Wat onze cliënten zeggen