Loyaliteit, bloedband en stiefband samengesteld gezin | STIEFenCO
2458
post-template-default,single,single-post,postid-2458,single-format-standard,do-etfw,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Hulp-bij-Samengesteld-gezin-harmonie-energie-stiefcoaches-STIEFenCO-hulp-bij-stiefgezin

Loyaliteit, bloedband en stiefband

Op 28 november aanstaande is er een workshop bij STIEFenCO in Breda met als thema ‘Loyaliteit, bloedband en stiefband’. Wat betekent loyaliteit voor alle betrokkenen bij een samengesteld gezin? Wie behoren überhaupt tot het systeem samengesteld gezin; ouder, stiefouder en (stief-) kinderen, maar zeker ook grootouders, familie en vrienden. Ieder mens heeft zijn redenen om loyaal te zijn naar iemand, of naar het gezin in het bijzonder. Hoe hiermee om te gaan als het anders gaat dan je had verwacht of had gehoopt.

De onvoorwaardelijke bloedband en de wisselwerking met de voorwaardelijke bloedband. Wat kun je hiervan verwachten, wat kun je hier zelf aan doen, wat weet je eigenlijk van de valkuilen?

Patrizia Marcucci gaat hierover graag met jullie in gesprek. Tijdens de avond is er ook alle ruimte om met elkaar hierover in gesprek te gaan. Wij heten je om 19:30 van harte welkom en ronden tegen de klok van 21:30 af. Nadere informatie sturen wij na aanmelding voor de workshop, en uiterlijk vóór 27 november.