Samengesteld-gezin-succesvol-problemen-opruimen-stiefenco

Anke Runia

vol aandacht en toewijding

Transformatieve coach ~ Mediator ~ Stiefcoach

STIEFenCO sluit goed aan op mijn werk als verlieskundige/rouwtherapeut (afgestudeerd transpersoonlijk counselor en healer). Bovendien ben ik ervaringsdeskundige. Ook ik heb mijn verlies gekend in een scheiding. En ik ben stiefmoeder.

 

Ik heb de liefdevolle worsteling meegemaakt die mijn stiefkind doormaakte om zijn plaats in ons samengestelde gezin veilig te stellen. Vooral toen ik ook nog een eigen kind kreeg – waaraan hij ondanks een enorm leeftijdsverschil zijn hart en ziel verpandde. Mijn rol als stiefouder, mijn struggle, onze struggle, onze groei binnen het samengestelde gezin.

Per 1 september a.s. start Anke

Anke gaat werken in de locaties Culemborg, Tiel, Nieuwegein en Zaltbommel. Zij stelt zich binnenkort hier aan u voor.