Blokkades in het hier en nu | STIEFenCO
2537
post-template-default,single,single-post,postid-2537,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Blokkades in het hier en nu

Tijdens ons werk in onze praktijken merken wij dat overlevingsmechanismen uit het verleden, het gedrag van mensen in het heden aanstuurt. Onbewust gemotiveerd gedrag bepaalt vaak hoe wij handelen, maar wij zijn ons hier niet – altijd – bewust van. Als je wél tot dit inzicht bent gekomen, dan kijk je zo anders tegen mensen, tegen situaties, tegen conflicten etc.. aan.
We werken op dit onderwerp veel samen met Sophie Zeestraten van Coaching by Sophie te Den Haag. In bijgaand openhartig interview met Patrick Kicken, maken wij nader kennis met Sophie, met haar reis door het leven en wat Past Reality Integration (PRI is het gedachtengoed van Ingeborg Bosch) voor haar heeft betekend. Het heeft haar zoveel inzicht en positiviteit gebracht, dat Sophie haar leven drastisch heeft omgegooid (van advocaat naar coach). Maak via het interview kennis met het prachtige mensenmens en de coach Sophie via deze link. Wil je kennismaken met Sophie haar praktijk, neem dan even een kijkje op haar website.