Conflicten bij scheiding en vorming samengesteld gezin vermijden via PRI
1439
post-template-default,single,single-post,postid-1439,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Conflicten bij scheiding en vorming samengesteld gezin vermijden via PRI

Conflicten bij scheiding en vorming samengesteld gezin.
Het is alweer ruim een week geleden dat wij een inspirerend gesprek met elkaar mochten hebben. Wij zijn: Marieke Lips (KidsInbetween en oprichter van de Kindbehartiger), Michèle de Vries (oprichter van MIESmagazine en één van Linda’s WereldWijven) en Sophie Zeestraten (Coaching by Sophie en Past Reality Integration deskundige). Het inspirerende zit hem in het feit dat wij elkaar in zoveel aanvullen, en met name loopt onze visie over conflicten en de problematiek bij gezinnen en families als één rode draad door onze gesprekken.

Mooi om samen te werken aan harmonie bij ouders, ex-partners, stiefouders en bij de betrokken kinderen. Het kan naast elkaar bestaan en sterker nog, voor balans en harmonie is het noodzakelijk om elkaar te kunnen en te willen respecteren. Als je dit bereikt, kun je in balans door in je eigen leven. Het is onze passie om mensen bij scheiding, vorming samengesteld gezin en relatieproblematiek verder te helpen. Door de sleutel aan te reiken om in zijn/haar kracht te komen, met unieke taken en verantwoordelijkheden.

Het vergt moed om stappen te zetten op een weg die je uit je comfort zone halen. Niet alleen minder bekend, maar het is ook nog eens een weg waarvan je weet dat je door dalen zal moeten gaan. De rouwverwerkingscurve van Kubler-Ross laat in beeld goed te fases zien die je onderweg tegen zult gaan komen. Je weet diep van binnen dat je er niet omheen kunt, je weet als geen ander dat je de weg moet nemen. De factor tijd helpt je enorm om via woede, zorg, verdriet, impasse naar uiteindelijk berusting, acceptatie, loslaten naar nieuwe plannen en nieuwe mogelijkheden te komen.

Ik ben dankbaar voor onze mooie, inspirerende gesprekken, én op het zijn van één van de soul sisters (© Sophie) ben ik super trots. Dank meiden en tot in mei!
Marianne, met een passie voor samengestelde gezinnen