richtlijnen RIVM coronavirus | Skype coaching | Stief & Co
6844
post-template-default,single,single-post,postid-6844,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Skype coaching ~ richtlijnen RIVM coronavirus

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze onzekere tijden informeren wij jullie over onze aangepaste coaching en begeleiding.

Wat betreft onze beschikbaarheid volgen wij de landelijke adviezen van het RIVM. Daarnaast starten wij vanaf maandag 16 maart a.s. met online coaching, die in ieder geval tot 6 april a.s. zal worden aangeboden.
Afspraken of een “hoe gaan we het doen met elkaar” gaan uiteraard in overleg.

Mocht je nadere informatie nodig hebben, stuur dan graag een email naar info@stiefenco.nl. De komende dagen zijn wij door intern genomen maatregelen goed bereikbaar voor jullie.
Met elkaar de schouders eronder en de komende weken zal het zeker doorbijten zijn voor iedereen, en meer in het bijzonder voor al diegenen die direct met de gevolgen van het coronavirus te maken krijgen.

Een groot dankjewel aan alle zorgprofessionals en een ieder in de frontlinie met vitale beroepen in Nederland. Dank en pas op elkaar!

Team Stief & Co
Daniëlle – Mariël – Patrizia – Margot – Anke – Marjolein – Suzanne – Jantien – Liselotte – Marianne