Daniëlle Warnier

vol aandacht en toewijding

Psychosociaal therapeut ~ stiefcoach STIEFconcept ~ kind-specialisatie: Kindertolk en Mattenspel begeleider ~ Specialist verlies en rouw ~ Trainer ~ Healer/Energiewerker
danielle@stiefenco.nl

Stief & Co sluit goed aan op mijn werk als verlieskundige/rouwtherapeut (afgestudeerd transpersoonlijk counselor en healer). Bovendien ben ik ervaringsdeskundige. Ook ik heb mijn verlies gekend in een scheiding. En ik ben stiefmoeder.


Ik heb de liefdevolle worsteling meegemaakt die mijn stiefkind doormaakte om zijn plaats in ons samengestelde gezin veilig te stellen. Vooral toen ik ook nog een eigen kind kreeg – waaraan hij ondanks een enorm leeftijdsverschil zijn hart en ziel verpandde. Mijn rol als stiefouder, mijn struggle, onze struggle, onze groei binnen het samengestelde gezin.


Lees graag hier de reviews van hoe cliënten mijn begeleiding hebben ervaren. Ben je benieuwd naar mijn lijfspreuk? Klik dan hier.

Toewijding

Het verwerken van het verlies na een scheiding heeft veel effect op het opnieuw samenstellen van een gezin. De pijn en het verdriet van een scheiding zijn onzegbaar intens. En kunnen een volgende stap behoorlijk in de weg zitten. Mijn doel is om mensen in dergelijke situaties te begeleiden. Met gesprekken, met aandacht, met ontzettend veel geduld en toewijding. De balans te zoeken zodat iedereen zijn plek kan hervinden en innemen. Want het is waar en nuttig, om iemand tot je beschikking te hebben die je begeleidt, met je meekijkt en naast je staat in je eenzaamheid en chaos van het bestaan.

 

Duidelijke afspraken

Zoals wij, als gescheiden ouders, weten is het verplicht om na je scheiding tot een ouderschapsplan te komen. Waarin de zorg en aandacht voor de kinderen verdeeld wordt tussen de ouders. Duidelijke afspraken die zorgen dat het belang van onze kinderen gewaarborgd wordt. Helaas is het (nog) niet verplicht een stiefplan te maken als je twee gezinnen samenbrengt na een scheiding. Soms worden de stappen (te) snel genomen. Met wie heb je allemaal te maken? Welke afspraken maak je? Waar loop je tegenaan? En hoe kom jij tot rust? Ik help je/jullie inzicht te krijgen in de wirwar als je twee gezinnen samenbrengt en als de storm door je huis woedt. We struikelen allemaal in ons leven, het gaat er vooral om hoe we weer opstaan.

 

Blogs  van Daniëlle

Diploma-uitreiking
Vakantie na scheiding – Het grote gemis

 

Gecertificeerd begeleider Het Mattenspel voor hulp aan kinderen