De kindertelefoon en het samengesteld gezin | STIEFenCO
1850
post-template-default,single,single-post,postid-1850,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

De kindertelefoon en het samengesteld gezin

Dat de uitdagingen voor en de problematiek van een samengesteld gezin in de schijnwerpers staan, blijkt wel uit de vele verzoeken die STIEFenCO krijgt van programma- en documentairemakers.
Vandaag plaatsen wij het verzoek voor bijdragen door en voor kinderen voor een documentaire over de Kindertelefoon in relatie tot het samengestelde gezin of gezinnen.
De bijdragen zijn via foto’s vanuit een point of view; kinderen komen zelf niet in beeld. 
 
Beste ouders en kinderen,
 
Afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met de documentaire Luister van Astrid Bussink in samenwerking met ons, Een van de jongens. Deze documentaire gaat over de Kindertelefoon en vertelt het verhaal van verschillende kinderen (8-14) die graag contact willen met de kindertelefoon om verschillende redenen.
 
De audio-opnames zijn al klaar, maar nu zijn we nog op zoek naar een jongen of meisje in een samengesteld gezin, tussen de 8 en 14 jaar oud die het leuk vind om te fotograferen! Deze foto’s zullen uiteindelijk, ter ondersteuning, onder de audio komen.
 
Wie dit leuk lijkt krijgt van ons een wegwerpcamera opgestuurd, waarmee de foto’s gemaakt kunnen worden. De foto’s zijn point a view, uw kind of u zal dus niet herkenbaar in beeld komen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor broertjes/zusjes.
 
We zoeken, het liefste, meisjes tussen de 8 en 14 jaar die dit zouden willen doen. Ken jij meisjes uit je omgeving/werk die hier misschien open voor zouden staan? Lijkt u dit leuk voor uw kind of kent u iemand anders die hier geschikt voor zou zijn? Dan kunt u mij een privé bericht op Facebook sturen.
 
Wij horen graag van jullie!
 
Pelle Nijburg
Een van de jongens
De Kempenaerstraat 11B
1051 CJ Amsterdam
www.eenvandejongens.nl