Hulp-bij-Samengesteld-gezin-harmonie-energie-stiefcoaches-STIEFenCO-hulp-bij-stiefgezin

Mandy de Wolf

inspirerend en motiverend

 

Als gediplomeerd LifeCoach en Stiefplan-Coach heb ik alle technieken in huis om samengestelde gezinnen te helpen om wél bij de 40% te horen die bij elkaar blijft. Als vrouw, moeder én stiefmoeder met drukke eigen praktijk, ben ik daarnaast ervaringsdeskundige. Het is mijn passie om met liefdevolle aandacht mensen weer te laten glunderen. Waar jullie vastzitten, creëer ik ruimte.

Uitdagingen aangaan

Ik help gezinnen kortdurend en doelgericht met o.a het opstellen van het stiefplan. Samen met je nieuwe partner gaan we opzoek naar de specifieke uitdagingen van jullie samengesteld gezin en zoeken oplossingen voor wat er nodig is om wél een succes te maken van jullie nieuwe gezin. Ik maak hierbij gebruik van een bewezen methodiek die ouders van stiefgezinnen helpt bij het op orde krijgen van het nieuwe gezin, zowel emotioneel als praktisch. Los en/of in combinatie hiermee kan ook individuele coaching van de stiefmoeder of stiefvader plaatsvinden.

 

Open houding

Ik woon in Zoetermeer en heb met mijn man een samengesteld gezin met drie kinderen. Vanaf 2011 ben ik actief als gediplomeerd LifeCoach, waarbij ik de laatste jaren steeds meer in aanraking kom met mensen uit gebroken gezinnen en gezinnen die zich juist opnieuw aan het vormen zijn. Hierin heb ik mij gespecialiseerd, waardoor ik mij sinds 2015 ook gecertificeerd Stiefplan-Coach mag noemen.

Ik heb een open houding en oordeel niet. Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen. Dat ze in alle rust hun verhaal kwijt kunnen en op zoek gaan naar hún antwoorden. Het is mijn passie om hen hierbij te begeleiden en ondersteunen. Zodat iedereen weer lekker in zijn vel zit en glundert.

Forum Zoetermeer

Het-Forum-STIEFenCO-gratis-inloopspreekuur

Mandy houdt wekelijks een gratis inloopspreekuur in Het Forum in Zoetermeer. Kijk voor de actuele tijden op www.forumzoetermeer.nl en type bij filter Inloopspreekuur STIEFenCO in.

 

Het Forum is een centrale plek in het Stadshart waar alle Zoetermeerders elke dag tussen 8.00 en 20.00 uur welkom zijn. Het Forum is de nieuwe hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer samen met meer dan veertig lokale organisaties.

Dit zeggen cliënten over Mandy:

“Sinds het coachtraject staan wij weer zelf aan het roer. Plannen, afspraken maken, kaders, wie doet wat: alles is een stuk helderder. Geen vaag geklets, maar concrete handvatten.”

“Voor het eerst waren we echt aan het bouwen en niet meer aan het aanmodderen. Iedereen heeft nu zijn plek in het gezin en er is veel meer rust, ruimte en lichtheid.”