Det Teensma | hulp aan samengestelde gezinnen | STIEFenCO.nl
1651
page-template-default,page,page-id-1651,do-etfw,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Hulp-bij-Samengesteld-gezin-harmonie-energie-stiefcoaches-STIEFenCO-hulp-bij-stiefgezin

Det Teensma

met passie en missie

“Gelukkige mensen in gelukkige systemen”.

Waar ieder recht heeft op een optimale ontplooiing en er tijd en ruimte is voor en met elkaar. Daar ligt mijn passie en leef ik mijn missie.

 

Binnen mijn werkzame leven, dat begon in het Jenaplanonderwijs in Lelystad en inmiddels is verworden tot trainster en begeleidster in onderwijs en opvoeding in Born (Limburg), heb ik al vele ouders, opvoeders en kinderen mogen begeleiden.

Enthousiast en daadkrachtig

Op enthousiaste, daadkrachtige, liefdevolle, creatieve wijze geef ik dat vorm en merk dat ieder weer mogelijkheden en kansen gaat zien. Het beleven van een andere kijk op zaken door maatwerk adviezen, en hierdoor in groot vertrouwen het leven te leven dat jullie wensen.

 

Bundeling van kennis en kunde

STIEFenCO sluit  naadloos aan bij mijn visie, kennis en kunde en ben blij met deze groep professionals samen te kunnen werken. We vullen elkaar vanuit de diverse disciplines mooi en goed aan, en kunnen zo een inspirerend netwerk zijn waar samengestelde gezinnen gebruik van kunnen maken als het even tegen zit.

 

Systemisch werken

Binnen mijn persoonlijke palet vervul ik de rollen van vrouw, moeder, oma, dochter, zus, vriendin waardoor ik de werking van systemen aan den lijve ondervind.
Het systemisch werken is een onderdeel van mijn palet aan kennis, kunde en methodieken wat ik in al hetgeen ik doe meeneem en inzet. Van het opstellen van een stiefplan op maat, tot aan balans in de chaos die opvoeding binnen een samengesteld gezin ook kan zijn.

 

Rugzak vol levenservaring

Beleef weer plezier met elkaar, en geef jullie leven weer nieuwe kleur. Zie uit naar onze ontmoeting!
Det