Documentaire samengesteld gezin | Oproep | Stief & Co
8814
post-template-default,single,single-post,postid-8814,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

OPROEP * Documentaire samengesteld gezin

 

Mijn naam is Wytzia Soetenhorst. Ik werk al jaren als researcher voor documentairefilms en series voor de publieke omroep.
Voor de pitch van een nieuw televisieprogramma ben ik op zoek naar een samengesteld gezin met een concrete hulpvraag. Hoe worden we 1 geheel en moeten we dat wel willen? Hoe combineren we onze verschillende stijlen van opvoeding en wat doen we als de kinderen het onderling niet goed met elkaar kunnen vinden?
Dit zijn natuurlijk voorbeelden, het kan ook zijn dat jullie met een heel andere vraag worstelen en daar over willen vertellen.

(Tekst loopt door onder foto)In het programma komt dan pedagoog en cabaretier Peter Heerschop bij het gezin langs en via gesprekken met de gezinsleden en professionele hulpverleners probeert hij tot een oplossing te komen voor het gezin.
Ik ben nu in eerste instantie op zoek naar ouders uit een samengesteld gezin die met mij willen spreken. Het gaat nu alleen nog maar om research, mocht u met mij willen praten dan verplicht u dat tot niets. U hoeft niet op televisie of uw medewerking te verlenen in een later stadium. Het gesprek kan ook geanonimiseerd worden. Het dient alleen als mogelijk voorbeeld in het plan zoals dat aan de publieke omroep gepresenteerd wordt.
Mocht u interesse hebben dan kunt u mij mailen op wytzia@xs4all.nl

Met een hartelijke groet

Wytzia Soetenhorst