Documentaire samengesteld gezin | oproep medewerking | STIEFenCO
1312
post-template-default,single,single-post,postid-1312,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Oproep voor documentaire samengestelde gezinnen

Hulp-bij-samengesteld-gezin-door-stiefcoaches-STIEFenCO-nieuw-gezin

Recentelijk bereikte ons het verzoek van het productiebedrijf &Bromet, of wij hen wilden helpen bij het researchtraject voor een nieuwe documentaire over samengestelde gezinnen. Uiteraard geven wij – gezien het belang van samengestelde gezinnen bij voorlichting en erkenning – hier meer dan graag gehoor aan.

In de navolgende oproep van Bibi Timmerman kunt u lezen wat de intentie is van &Bromet en welke vragen zij aan samengestelde gezinnen hebben.

Allereerst zal ik mijzelf even voorstellen, ik ben Bibi Timmerman en werk als researcher/producer voor productiebedrijf &Bromet van cinèast Frans Bromet. &Bromet ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige films en televisieseries voor de publieke omroep, de overheid en het bedrijfsleven. Frans heeft door de jaren heen zijn eigen werkwijze ontwikkeld, waarbij eerlijkheid en realisme wordt nagestreefd en er geen ruimte is voor enscenering.

Op dit moment staan wij met de research aan het begin van een nieuwe documentaire met als onderwerp ‘het samengestelde gezin’. Hierom zou ik heel graag in contact willen komen met samengestelde gezinnen (en eventueel ook gezinnen die plannen hebben om te gaan samenwonen.) In de documentaire zouden wij ons willen focussen op het wel en wee van de ouders. Wat komt er allemaal bij kijken als je een samengesteld gezin gaat vormen? Waar loop je tegen aan als nieuw gezin? En wat is er juist heel erg fijn met een samengesteld gezin? Wij zijn op zoek naar samengestelde families die we meerdere keren mogen volgen tijdens activiteiten in hun dagelijkse leven.

Bij vragen en/of opmerkingen hoor ik heel graag van u. Ik ben te bereiken via bibi@bromet.nl of 020 204 4572