Familie-agenda | Deze homeworktime agenda is een feestje | STIEFenCO
3583
post-template-default,single,single-post,postid-3583,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Familie-agenda 2019


De Homeworktime familie-agenda 2019 is een praktische en complete agenda met een ruime indeling, boordevol handigheden en leuke extra’s. Een agenda die met je meedenkt, zodat er rust komt en tijd voor de dingen die ertoe doen. Voor drukke gezinnen en iedereen die het een leuke agenda vindt!

Het is zo’n agenda waar je met geweldig veel plezier voor gaat zitten, om nu al al die feest- en vakantiedagen, afspraken, verjaardagen etc.. in te zetten. Heel erg plezierig is het papier waarop je schrijft en de meer dan handige extra’s in de agenda (stickers wanneer bij welke ouder, wanneer naar de orthodontist, oppas, opa en oma, uit eten etc.. Persoonlijk vinden wij de pagina’s bucket list, de f*ck-it list en de braindump geweldig!

De organizing agenda die je weer lucht geeft is ontworpen door Sophie Timmermans met passie voor organiseren en dienstverlening. Zij werkt vanuit haar bedrijf homeworktime. De agenda is via de site van Sophie te bestellen, kost € 19,95  en heeft ISBN 978-90-826560-1-5.