Feestdagen | samengesteld gezin en kerngezin samen vieren | STIEFenCO.nl
892
post-template-default,single,single-post,postid-892,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Feestdagen | samengesteld gezin en kerngezin samen vieren

samengesteldgezin-sinterklaas-stiefenco-dank

Vanochtend ontvingen wij vele bedankjes, foto’s van gezinnen die Sinterklaas met het samengestelde gezin én het kerngezin samen hebben gevierd. Één grote familie met ook opa’s en oma’s erbij. Wat mooi en wat een kracht kunnen mensen ook hebben om boven zichzelf uit te stijgen. Wij worden er iedere keer weer stil van.
December is een feestmaand. Maand bij uitstek om elkaar als gezin en familie op te zoeken. Geheel in het teken van de kerstviering, warmte en licht laten schijnen op de verbondenheid die er is. Ouders blijven altijd ouders, en dit alleen al verdient het werken aan de expartner-relatie. Tijd om stil te staan bij de vraag: “wat ga ik volgend jaar doen met de conflicten in mijn leven, oplossen of escaleren?”. Goed om deze keuzes mee te nemen in de gedachten die je hebt over conflicten oplossen.  Nog een paar weken en dan is het Kerst. Ben jij er klaar voor? Voor jou eigen challenge om uitdagingen aan te pakken?