Gesprekskaarten Recht uit mijn Hart voor ouders | STIEFenCO
1896
post-template-default,single,single-post,postid-1896,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Gesprekskaarten Recht uit mijn HART voor ouders

Marieke Lips van KidsInBetween  heeft nu ook – naast de gesprekskaarten Recht uit mijn HART voor kinderen – de versie voor ouders in een scheidingssituatie ontwikkeld. Ontwikkeld door Marieke en geboren uit de Kindbehartiging. De 110 kaarten gaan over 5 categorieën:

  1. Over mij en mijn ex-partner
  2. Het ouderschap en onze kinderen
  3. Emoties
  4. Herinneringen
  5. Kinderrechten

Aan de hand van de kaarten wordt een opening gecreëerd om individueel dan wel gezamenlijk met ouders in gesprek te gaan. De kaarten zijn zo opgesteld dat ze de belevingswereld van iedere ouder betreffen. Er wordt aandacht besteed aan het ex-partnerschap, het ouderschap en de positie van de kinderen.

Door middel van de kaarten wordt ook aandacht besteed aan kinderrechten. Zo kan er met ouders gesproken worden over de rechten van hun kinderen. Dit in lijn met het VN Verdrag inzake de Rechten van het Kind (IVRK).

Voor meer informatie: https://www.rechtuitmijnhart.nl/producten/gesprekskaarten-recht-uit-mijn-hart-versie-ouders/

Bestellen kan via www.rechtuitmijnhart.nl/producten/gesprekskaarten-recht-uit-mijn-hart/