Hulp samengesteld gezin Arnhem en omgeving | STIEFenCO
1855
post-template-default,single,single-post,postid-1855,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Hulp samengesteld gezin Arnhem e.o.

Iedereen heeft en kent zijn eigen normen en waarden, gewoontes en gebruiken, niet alleen voor zichzelf maar ook vanuit ‘vorige’gezinssituaties. Maar wat als een nieuw gezin gevormd wordt door vele personen en karakters? Passen dan nog alle EIGENaardigheden naadloos in elkaar? Dit vergt naast kennis en ervaring, met name om duurzaam maatwerk.

Nu de vakantie in regio Midden Nederland ten einde is en alle gezinnen zo langzamerhand weer zijn opgestart, is de tijd daar om nog eens kritisch naar het samengestelde gezin te kijken. Met aan de ene kant de afstand die je tijdens een vakantie kunt nemen, en gelijkertijd ook de ervaring van het met elkaar tijd hebben doorgebracht. Na een korte aanloop voor de zomervakantie, is Margot deze week vol energie van start gegaan om de om hulp vragende samengestelde gezinnen te helpen in en om Arnhem. Van Nijkerk, Ede, Overbetuwe,  Zevenaar tot aan Doesburg en omgeving.