Kerst klaar? | Back on track consult samengesteld gezin | STIEFenCO
3726
post-template-default,single,single-post,postid-3726,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Back on track & consult


Is jullie samengestelde gezin klaar voor de feestdagen? Vraag nu een ‘back-on-track’ consult aan voor een feestelijke prijs.

Zie jij als een berg op tegen de Kerst en Oud & Nieuw? Met de feestmaand voor de deur staat je samengestelde gezin vaak onder grote druk. Zoveel om rekening mee te houden. Wie is waar en vooral wanneer. En mag ‘t alsjeblieft een beetje gezellig zijn? Helaas is de realiteit vaak anders. Verwachting en hoop maken plaats voor teleurstelling, verdriet en zelfs verwijdering.

Herken jij dit of wil je dit voorkomen? En wil je samen met je partner maximaal voorbereid zijn op de komende feestdagen?
Vraag dan een ‘back-on-track’ consult aan. Een powerconsult van 2 uur, waarbij wij een quick scan maken van de huidige situatie en samen met jullie de uitdagingen en valkuilen langslopen in jullie leven. Wij voorzien jullie van adviezen, oplossingen en een hulplijn.

Maximaal voorbereid voor een minimale prijs.

De prijs voor een back on track is € 150,00 (inclusief BTW); normaliter betaal je € 220,00 (incl. BTW) en alleen te boeken in de maand december 2018 zolang er tijd beschikbaar is bij de coaches (*). Het is ons kerstcadeau aan al die samengestelde gezinnen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Mail of bel ons via het landelijke nummer 023-5440480.

(*) het back on track consult is helaas niet beschikbaar op de locaties Amstelveen, Amsterdam, Assen, Broek in Waterland en Groningen.
Je bent welkom op de locaties Alkmaar, Almere, Amersfoort, Arnhem , Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Haag, Ede, Haarlem, Het Gooi, Leiden, Liemers, Nijmegen, Roosendaal, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer.

Maak er met elkaar een mooie kerst van, wij wensen jullie het van harte!
Daniëlle ~ Jantien ~ Mandy ~ Patrizia ~ Margot ~ Marjolein ~ Marianne