Gespreksgroep lotgenoten narcisme | Stief & Co
10931
post-template-default,single,single-post,postid-10931,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Laatste gespreksgroep

UPDATE | WIJ ZIJN VOOR NU GESTOPT MET DE LOTGENOTEN-GROEPEN

Inmiddels is de 8ste en laatste lotgenotengroep van start gegaan. Vanwege drukte in onze praktijken kunnen wij het belangeloos samenbrengen niet langer meer faciliteren. Ook verwachtten slachtoffers van narcisme een inhoudelijke bijdrage van ons. Helaas valt dat niet te verwezenlijken. Wellicht dat de praktijkondersteuner van de huisarts iets kan betekenen.


Vorige week is alweer de 5e gespreksgroep voor en door lotgenoten narcisme gestart. Wij krijgen van iedere groep steeds weer terug, hoe fijn het was om ervaringen uit te kunnen wisselen, om erkenning én herkenning te krijgen op wat is meegemaakt. De tips en ervaringen van ervaringsdeskundigen worden steeds weer als waardevol ervaren. Het geeft heldere inzichten en ook kracht te weten dat je er niet alleen voor staat.

(tekst gaat verder onder de foto)

Stief & Co brengt geheel belangeloos lotgenoten samen. Iedere groep wijst een coördinator aan, bepaalt met elkaar wanneer, hoe vaak en op welke manier met elkaar wordt afgesproken.

Voor deze gespreksgroep wordt een online Teams georganiseerd met Marianne, die haar kennis over lotgenoten met de groep zal gaan delen. Ook wij zijn benieuwd naar de ervaringen.

NB: op de site onder ‘Informatief’ staat een informatief artikel over narcisme.

Warme groet 
Marianne