Loyaliteit, bloedband en stiefband samengesteld gezin | STIEFenCO
2458
post-template-default,single,single-post,postid-2458,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Workshop Loyaliteit, bloedband en stiefband

STIEFenCO verzorgt in samenwerking met Het Scheidingspunt op 2 november a.s. een workshop voor en door (stief-)ouders met als thema ‘Loyaliteit, bloedband en stiefband’.

• Vraag je je af hoe jullie het beste kunnen omgaan met de verschillende loyaliteiten binnen je nieuwe gezin?
• Worstel je met de positie die je hebt als stiefmoeder of -vader?
• Waarom kun je meer verdragen van je eigen kind dan van je stiefkind? En mag dat?

Worstel jij wel eens met bovenstaande of andere vragen? Het uitwisselen van ervaringen en informatie, tips en adviezen, leidt niet alleen tot boeiende gesprekken, maar helpt je ook om beter om te gaan met de specifieke uitdagingen en valkuilen van een samengesteld gezin. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. De avond heeft als doel om elkaar te inspireren, te motiveren en elkaar te helpen bij het succesvol vormgeven van je eigen gezin.

Wij zorgen voor koffie, thee en lekkers. Met z’n allen zorgen we voor een mooi gesprek.

De workshop start om 19.00 uur en vindt plaats in Het Forum, Stadhuisplein 1 te Zoetermeer. Graag aanmelden via mandy@stiefenco.nl. Deelname is gratis.