Meditatietraining | The only way out is in | Stief & Co
10282
post-template-default,single,single-post,postid-10282,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Meditatietraining


The only way out .. is in

Liselotte is naast coach voor samengestelde gezinnen, óók  yoga teacher en holistisch coach. Al jaren vraagt men haar; “Lies, geef je ook meditatie les? Lies, kan ik bij jou ook ademwerk doen?”. Daar had ik inderdaad mee kunnen starten, maar niet eerder voelde het zo sterk als nu. Na jaren eigen meditatie beoefening kwam kort geleden het moment dat ik wist; NU!!

Noem het een doorbraak .. en dat is het ook letterlijk! Een doorbraak door het dak, en nu kan ik zeggen dat ik eindelijk begrijp waarom meditatie zo goed en belangrijk is. En nu wil ik niets liever dan deze -universele- kennis over brengen.. aan JOU!

(tekst gaat verder onder de foto)

Want nu kan ik oprecht zeggen; meditatie is de bom én het antwoord op deze tijd. Het antwoord op je drukke agenda, je volle hoofd. Het antwoord op waar jij nu staat in je proces.

Stel jezelf eens de vraag; “creëer jij je leven en toekomst, of de emoties over het verleden?”. “Welke energie houd ik nog vast” of  “welke mensen, situaties en overtuigingen houd ik nog vast die niet mij niet meer dienen. Die mij weerhouden ten volle te leven en te genieten?”. Zolang gevoelens over je verleden je nog in de greep houden, kun je geen nieuwe toekomst manifesteren.

Of misschien wil je gewoon eindelijk wel eens ervaren wat meditatie is en wat het voor jou kan betekenen in je drukke en volle leven. Zijn we niet allemaal op zoek naar hetzelfde? R U S T.. “your destiny is calling”.
De training start volgende week dinsdag 28 september (10 online sessies voor € 99,00). Voor informatie en deelname klik hier.

Een speciaal op stiefouders afgestemde mediatietraining is in ontwikkeling. Ben je geïnteresseerd in deelname? Stuur dan een mail naar liselotte@stiefenco.nl ovv ’training stiefouders. Jullie ontvangen van haar informatie over start en duur van de training. Klik hier voor een korte kennismaking met Liselotte en haar werk als stiefcoach.