Mies magazine bestaat 2 jaar! | STIEFenCO
2010
post-template-default,single,single-post,postid-2010,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Mies Magazine bestaat 2 jaar!

Twee jaar geleden, precies op de Dag van de Scheiding ging Mies Magazine voor het eerst online!
Het zijn voor Mies en haar Mies Magazine twee hele bijzondere, ontroerende en hartverwarmende jaartjes geweest waarin heel duidelijk is geworden dat scheiden en gescheiden zijn misschien wel dé meest complexe lange termijn relatie is die er bestaat. Met name als je samen kinderen hebt. Vandaag hangen de slingers uit voor hen maar ook voor ieder die zich met elk klein beetje extra moed en liefde inzet om te vechten voor een goede scheiding! 

STIEFenCO en Mies Magazine verbinden omdat wij geloven in onze missie en wij leven onze passie. Het goed op de rails zetten en houden van gezinnen bij/na scheiding en bij de vorming van samengestelde gezinnen. Niet in de laatste plaats in het belang van kinderen. Zij verdienen een veilig thuis waarin zij zich maximaal kunnen ontplooien tot mooie evenwichtige mensen.