Narcist en zijn slachtoffer | behoefte aan gespreksgroep | STIEFenCO
3454
post-template-default,single,single-post,postid-3454,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Gespreksgroep lotgenoten narcisten


Enkele weken geleden ontvingen wij onderstaande reactie op ons artikel over narcisme. Om reden van privacy is geen naam van de inzender vermeld:

“Ik las op jullie site over narcisme. Dank voor t artikel. Velen zullen het herkennen en fijn vinden dat jullie er aandacht aan geven. Zelf lijkt t me fijn om met een paar lotgenoten elkaar te ontmoeten met eventueel een begeleider erbij om te praten met elkaar hoe anderen omgaan met situaties en herkenning te voelen. Hebben jullie weleens zoiets op poten gezet? Zou het iets zijn? Ik wil zelf ook wel initiatief nemen maar weet niet goed hoe. De huisarts kon me alleen doorverwijzen naar psycholoog/maatschappelijk werker. Meer wist verder ook niet te vertellen hoe je hulp kan zoeken. De psychologe had ook te weinig ervaring. Ik hoor graag hoe jullie er over denken en of er meerdere mensen zijn die zich wenden tot jullie aangezien “samengesteld gezin” icm “narcisme” nog niet heel veel voeten in de aarde heeft gezet.”

Wij zijn eigenlijk ook best geïnteresseerd of er behoefte bestaat aan een ontmoeting van slachtoffers van narcisme en de narcist. Reacties op deze vraag mogen graag naar info@stiefenco.nl. Uiteraard koppelen wij via website en social media de bevindingen terug.