Oproep voor een STIEFbuddy in Den Haag | STIEFenCO
2857
post-template-default,single,single-post,postid-2857,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Oproep voor een STIEFbuddy in Den Haag

Oproep voor een stiefbuddy in  Den Haag

Ben jezelf stiefmoeder en lijkt het je wel wat om samen met een jonge en sportieve stiefmoeder (25 en wonende in Den Haag) te praten over het zijn van stiefouder. Meer specifiek over een puberende stiefdochter. Met elkaar informatie, valkuilen, oplossingen etc.. van samengestelde gezinnen bespreken? De STIEFbuddies die wij al met elkaar mochten koppelen, gaven verschillende redenen aan waarom zij stiefbuddy zijn. Zelf sterker in de schoenen komen te staan, verlost te worden van twijfels, het kunnen delen van, een luisterend oor krijgen etc..
Geïnteresseerd in een kennismaking met deze sportieve stiefmoeder? Stuur ons een mail en wij zorgen dat jullie met elkaar in contact komen.