Ouderverstoting | het zorgt voor onveilig hechten van kinderen | STIEFenCO
3067
post-template-default,single,single-post,postid-3067,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Ouderverstoting

En ineens is de andere ouder fout?


Helaas helaas lijkt het bij scheiding zo te zijn, dat ineens één van de ouders – veelal de vader – niet meer in staat is om lief te hebben of op te voeden. Wij horen dit  regelmatig uit de mond van de andere ouder en veelal de moeder. De boosheid over de scheiding en het worden c.q. zijn van ex-partners, beïnvloedt negatief de kwaliteit op de ouderlijn. Een naderende ouderverstoting lijkt onontkoombaar. Hoe je als professionals ouders ook informeert over de noodzaak van veilige hechting door volwaardig en eerlijk ouderschap. Ouders ben en blijf je immers samen.

Kristel Olthoff van D-Foorce in Bussum schreef er een onvoorstelbaar herkenbaar artikel over voor MIESmagazine. Lees het artikel graag hier.