Platform voor stiefouders | project Hogeschool Amsterdam | STIEFenCO
5526
post-template-default,single,single-post,postid-5526,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Platform voor stiefouders

 


Ik ben Maxime Lens, studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik doe de opleiding Media, Informatie en Communicatie en voor mijn specialisatie willen mijn projectgroep en ik graag een platform creëren voor de stiefouder.

Dit zal een platform worden waar stiefouders hun verhalen/situaties kunnen delen en een dialoog kan worden gestart met anderen die in een soortgelijke situatie zitten.

Om de wensen en behoefte van de doelgroep zo goed mogelijk te voorzien, hebben wij veel onderzoek gedaan en een groot deel van het onderzoek was interviews houden met de doelgroep.
Ik zit nu in de eindfase van het onderzoek en heb nog 3 respondenten nodig om uit te zoeken wat wij het beste kunnen doen voor onze website en YouTube kanaal.

Binnen mijn netwerk ken ik geen stiefouders en ben op zoek naar stiefouders met thuiswonende kinderen. Omdat STIEFenCO veel in contact zijn met stiefouders, heb ik hen om hulp gevraagd voor het vinden van nog 3 stiefouders. Het interview duurt ongeveer 30-45 min. Het kan telefonisch of via Skype, maar het liefst face to face.

Ik hoor graag van u en met een vriendelijke groet,
Maxime Lens

(STIEFenCO beschikt over mijn mailadres).