PRI en trauma's uit je jeugd | blokkades in het hier en nu | STIEFenCO
2948
post-template-default,single,single-post,postid-2948,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

PRI en trauma’s uit je jeugd

PRI gaat over afweermechanismen die je in het verleden (vaak jeugd) hebt ontwikkeld om met lastige, moeilijke of verdrietige gebeurtenissen om te gaan. Wat wij niet weten is dat juiste deze afweermechanisme die ons in het verleden enorm hielpen, ons in het hier en nu juist tegenwerken. Één van die mechanismen is die van de Valse Hoop: “ik krijg niet wat ik nodig heb, maar als ik maar aardig genoeg ben dan krijg ik het wel”. Dit zijn de pleasers onder ons.

Sophie Zeestraten is een inspirerend PRI coach, die het gedachtegoed van Ingeborg Bosch over PRI vol overgave deelt met een ieder die hier voor openstaat. Via deze link kun je kennismaken met Sophie en met PRI. Wij bevelen het van harte aan.