Hulp aan samengestelde gezinnen Almere | STIEFenCO
2642
post-template-default,single,single-post,postid-2642,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Hulp aan samengestelde gezinnen Almere

Met ingang van 5 februari aanstaande vinden jullie STIEFenCO ook in Almere.
Daniëlle Warnier begeleidt ouder en stiefouder in situaties waarin het lastig is om je positie in te nemen, en waar het ook vaak gaat over verzet en blokkades. Of dit nu de individuele invulling van het stiefouderschap is, of het praktisch op de rails zetten van een samengesteld gezin. Door kennis en kunde in te zetten na het luisteren naar wensen en (on-)mogelijkheden. Door gesprekken, met aandacht, met ontzettend veel geduld en toewijding de balans te zoeken zodat iedereen zijn plek kan hervinden en innemen. Want het is waar en nuttig om iemand tot je beschikking te hebben die je begeleidt, met je meekijkt en naast je staat in je eenzaamheid en chaos van het bestaan.

Naast coach en stiefcoach is Daniëlle ook verlies- en rouwkundige; zo heeft verlies na een scheiding een groot effect op het opnieuw samenstellen van een gezin. Zij werkt vanuit flex praktijkruimtes maar komt ook graag bij jullie aan huis, wellicht wel zo makkelijk. Nieuwsgierig wie Daniëlle is, kijk dan snel even op haar profielpagina. Voor een overzicht van alle 23 locaties van STIEFenCO klik dan hier.