Documentaire en programma over samengestelde gezinnen | STIEFenCO
1882
post-template-default,single,single-post,postid-1882,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Programma en documentaire over samengestelde gezinnen

Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt is het onderwerp samengestelde gezinnen actueel. Alleen al in de laatste week van augustus plaatsten wij 3 verzoeken van documentaire- en programmamakers.

Ons is een aantal keer gevraagd om samengestelde gezinnen ‘aan te leveren’. Het beleid van STIEFenCO is het voorkomen van belangenverstrengeling. Vandaar dat wij berichten alleen plaatsen op onze website of op Facebook, Twitter of Instagram. Samengestelde gezinnen kunnen dan zelf bepalen c.q. afwegingen maken (denk aan conflictescalatie ex-partner) of zij wel/niet hun medewerking willen geven.

NB: weet dat altijd de toestemming van beide ouders (als zij samen het gezag hebben) nodig is om minderjarigen mee te laten doen aan documentaires of programma’s.