Hulp met je relatie | Relatieproblemen oplossen | Stief & Co
7236
post-template-default,single,single-post,postid-7236,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Hulp met je relatie?

 


Waarom hulp­met­je­relatie?

Het is een bijzondere tijd. We zijn door de maatregelen rond het coronavirus gedwongen om thuis te zitten. Niet iedere relatie is daartegen bestand. Misschien ging het al niet heel goed en komt dat nu tot uiting, of ontstaan er conflicten. Zeker met kinderen in huis is het dan meer dan ooit nodig dat je laagdrempelig hulp kunt zoeken en een professional om advies kunt vragen.

Experts staan voor je klaar.

Wij zijn een groep experts op het gebied van relaties. Hoe je die moet beëindigen, nog kunt redden of verbeteren of hoe je bijvoorbeeld een relatiebreuk verwerkt of juist een nieuwe relatie start. Hier houden wij ons dagelijks mee bezig en tijdens deze crisis zetten we onze expertise kosteloos voor jou in.

Hoe helpen we jou?

We maken de drempel zo laag mogelijk voor jou om in gesprek te komen met een relatieprofessional. Dat kan een mediator zijn of bijvoorbeeld een relatietherapeut. Je kunt met ons bellen als:

  • De gezinsdruk neemt toe door de quarantaine en je zoekt tijdelijk even een plek om te wonen.
  • Doordat de kinderen van jouw partner vaker in huis zijn lukt het jullie lastiger samen het gezin goed te runnen
  • Je partner komt de zorgafspraken niet na die tijdens de scheiding gemaakt zijn
  • Je stress ervaart binnen jullie relatie en niet precies weet wat je er nu mee aanmoet
  • Jullie situatie voor je gevoel uit de hand dreigt te lopen en je zoekt hulp

Neem hier contact met ons op.