Respondenten gezocht | relatie partners en ex-partners | STIEFenCO
3723
post-template-default,single,single-post,postid-3723,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Respondenten gezocht!


Voor mijn opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik bezig met het schrijven van mijn afstudeeronderzoek. Dit afstudeeronderzoek schrijf ik in opdracht van STIEFenCO en richt zich op samengestelde gezinnen.

Waar ik in dit onderzoek met name naar kijk, is de relatie tussen nieuwe partners en de relatie met ex-partners en de invloed daarvan op het nieuwe samengestelde gezin. Doel van dit onderzoek is het verkrijgen van kennis over welke handvatten de cliënten van STIEFenCO nodig hebben om ervoor te zorgen dat de omgang met de ex-partner goed wordt of blijft.

Het afstudeeronderzoek bestaat uit twee onderdelen: een literatuuronderzoek en een veldonderzoek. Voor dit veldonderzoek heb ik respondenten nodig die ik ongeveer 45 minuten mag interviewen over hun samengestelde gezin. Het interview zal ik opnemen zodat ik het kan uitschrijven. Hierna zullen de stukken die relevant voor het onderzoek zijn worden gemarkeerd. Door middel van de gefundeerde theoriebenadering zal geprobeerd worden vanuit de uitgewerkte interviews tot een theorie te komen. In het afstudeeronderzoek zullen geen namen worden gebruikt, het is dus anoniem.

Mocht je mij willen helpen en bereid zijn om een klein uurtje van je tijd hieraan te besteden dan zou ik heel graag langskomen voor het interview, eventueel is telefonisch ook mogelijk. Mocht je vooraf nog vragen hebben dan ben ik te bereiken op:
E: jansje.de.wit@hva.nl
M: 06 – 814 48 271