Keep calm and rock as a step-parent | Tips | Stief & Co
8791
post-template-default,single,single-post,postid-8791,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Keep calm and rock as a step-parent

Ben je af en toe onzeker wat je nu wél of juist niet moet/mag zeggen? Of zoek je naar antwoorden op de vraag  “wie voedt nu welk kind op”. Wordt hierdoor jouw eigen plek in huis een lastige van niet gezien en niet gehoord worden?
Door het al maanden op elkaars lip zitten, wordt het er allemaal niet eenvoudiger op. Daarbovenop krijg je ook nog te maken met een avondklok. Juist nu is het belangrijk om iets te doen met deze tips en adviezen. 

Mocht het allemaal even tegenzitten … pak absoluut jouw Qtime en ga buiten wandelen, hardlopen of fietsen. Het is belangrijk om op het moment dat je er doorheen zit, een totaal andere ‘sensatie’ te voelen. De vrijkomende endorfine helpt je ook. Ben je niet zo van het actief buiten zijn, neem dan – net als Martin Lawrence in de film Bad Boys – jouw ‘Whoosah’ momentje ..