Rust door inzicht | Richard Loedeman | Stief & Co
9734
post-template-default,single,single-post,postid-9734,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Rust door inzicht


Het mag van de daken geschreeuwd .. wat zijn wij blij dat Richard met al zijn inzichten het team van Stief & Co is komen versterken. Ons uitgangspunt is dat wij als stiefcoaches vooral gebruik willen maken van elkaars kennis en kunde. Richard brengt zijn kwaliteiten als relatietherapeut, familie- en rechtbankmediator en SCHIP-begeleider. Daarnaast vinden wij het super om ook vanuit de mannelijke visie en inzichten te kijken naar de uitdagingen en valkuilen van een samengesteld gezin.

“Rust brengen en inzicht geven bij een gespannen situatie in een samengesteld gezin. Er leven tegenwoordig meer dan een half miljoen (*CBS) kinderen in een samengesteld gezin. Ik vind het belangrijk en prettig om stiefouders te begeleiden naar een harmonieuzere manier van samenleven met het gezin.”

(tekst gaat verder onder de foto)

Maak hier verder kennis met Richard en kom meer – zoals bijvoorbeeld over zijn bucket list – over hem te weten. Voel je welkom voor een gesprek bij Richard aan tafel.