Leven vanuit veerkracht | Daniëlle Warnier | Stief & Co
8168
post-template-default,single,single-post,postid-8168,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Leven vanuit veerkracht


In de serie ‘De mens achter de stiefcoach van Stief & Co’, vandaag Daniëlle.
Soms raast het leven over je heen als een tsunami. Onverwacht en ontwrichtend. Tegen al je verwachtingen in. Ik kan erover meepraten. En toch is er een weg uit. Dat is de veerkracht die in ieder leeft. Ik help je daarbij. Vanuit mijn ervaringen, vanuit mijn kennis. Ik weet hoe belangrijk het is als er iemand naast je staat. Die met je meekijkt, zonder oordeel, als het leven je overspoelt. Samen vinden we jouw nieuwe koers. Ik neem je mee…

Leven vanuit veerkracht is haar lijfmotto en dat straalt zij ook uit!