Hulp samengestelde gezinnen Friesland | Sonja Draijer
10142
post-template-default,single,single-post,postid-10142,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Vertrouwen en begrip


Wij heten Sonja van harte welkom binnen het team van Stief & Co! Vanuit het prachtige Frieslân met haar mooie meren en prachtige wolken, coacht en begeleidt Sonja samengestelde gezinnen.

Ervaring leert dat vaak een poosje na de scheiding, er een nieuwe partner komen in het leven van één of van beide ouders. En vaak heeft die nieuwe partner ook kinderen. Dit zet (weer) alles op de kop voor alle betrokkenen en soms lijkt het erop dat ook dit nieuwe gezin het niet gaat redden. Van opvoedstijlen tot aan het leren omgaan met loyaliteitsconflicten. De kwetsbare positie van de stiefouder niet kwetsbaar maken door samen aan een goed fundament te werken.

(tekst gaat verder onder de foto)

Zoveel samengestelde gezinnen redden het niet en dit leidt tot het opbreken van gemiddeld 60% van de stiefgezinnen. Spijtig genoeg was het in vele gevallen te voorkomen geweest door alleen al  inzichten en handvatten.  Sonja is te vinden in Lemmer, Leeuwarden, Sneek en Oldeberkoop. Uiteraard kunnen de gesprekken ook in ’t Frysk worden gevoerd.

Maak hier verder kennis met Sonja.