Mariel Roelfsema | kindbehartiger | stiefcoach STIEFconcept Groningen
12525
post-template-default,single,single-post,postid-12525,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Mariël in de spotlights


Mariël in de spotlights!

Bij Mariël denken wij collega’s direct aan campervakanties, honden Emma en Luna, knutselen, schrijven, aanpakken en vooral haar goedlachse Groningse nuchterheid.

Bevlogen in haar hulp aan gezinnen, ouders en kinderen die een steun in de rug nodig hebben. Zelf moeder, bonusmoeder, oma en bonusoma .. kortom ervaring genoeg om anderen te begrijpen en professioneel te coachen.

(tekst gaat verder onder de foto)

Als gecertificeerd Kindbehartiger, trainer Mattenspel en stiefcoach STIEFconcept, weet Mariël ‘alles’ over o.s. jeugd- en familierecht, gespreksvoering met kinderen, rouw, verlies, ouderverstoting, communicatiestijlen, gezinsdynamieken en coping strategieën.

Mariël schreef twee boeken: ‘Elke dag vla met vlokken’ en ‘Hutspot en couscous’. Over het leven van kinderen bij scheiding en het leven in een samengesteld gezin. Herkenbaar, praktische adviezen en tips.

 

Woon je in de regio Groningen en heb je hulp nodig? Mail haar dan direct via mariel@stiefenco.nl.