Sandra Linthorst – Gedreven, behoedzaam en daadkrachtig

Stiefcoach STIEFconcept ~ MfN registermediator ~ MfN familiemediator ~ SCHIP-behandelaar ~ (echt)scheidingsspecialist
sandra@stiefenco.nl

Samengesteld gezin = topsport

En dan ineens realiseer je je, dat je in een situatie bent beland die soms meer van je lijkt te vragen dan topsport. De situatie met je nieuwe liefde en zijn of haar kinderen vraagt enorm veel tijd en energie en levert misschien ook wel stress op. Je werkt hard, allebei, om uiteindelijk te kunnen vieren dat er een nieuw, stabiel en gelukkig gezin is ontstaan. Die  droom van geluk, rust en harmonie – daar gaan jullie voor.

Weg naar geluk kent hobbels

Gaandeweg zie je dan onder ogen dat de weg naar dit geluk niet eenvoudig is en zeker niet vanzelf gaat. Als mediator tref ik vaak stellen aan tafel, die zich nog nauwelijks kunnen voorstellen dat er na de scheiding op een dag weer ruimte is voor een nieuwe liefde.
Gelukkig gebeurt dit binnen een aantal jaar vaak, en ineens bekijk je de wereld dan weer door een roze bril. Een bril die je daarbij al snel laat zien, dat er meer nodig is dan gedacht om de relatie te laten zegevieren.

Ik ben een bouwer

Als stiefcoach focus ik mij volledig op dit proces van het bouwen van het nieuwe gezin.
Mijn drijfveer is om dit nieuwe geluk een stevig fundament te geven, met alles wat daar bij hoort; een solide eigen gezinscultuur, autonomie en liefdevolle verbindingen. Waarom? Omdat zovele samengestelde gezinnen het niet redden met elkaar, en ik voor jullie het allermooiste samen wil bereiken. Geen topprestatie zonder inzet.

Ik coach jullie langs alles stappen in het parcours, op weg naar harmonie en geluk; het gezin waarin een ieder die er toe behoort zich thuis voelt. Samen onderzoeken we welke hordes er te nemen zijn, en wie welke inzet waar zal moeten leveren. Je kunt dit samen als partners aangaan, maar ook als stiefouder alleen ben je van harte welkom om vanuit jouw kant de verandering in te zetten.


Gemiddeld genomen staat binnen drie maanden jullie gezin goed op de rails om samen vol vertrouwen de toekomst in te stappen. Wil je meer weten, of meteen aan de slag? Neem contact met me op om te onderzoeken wat ik voor jou en jouw samengestelde gezin kan betekenen.

Als je mij belt, dan:
  • krijg je een enthousiaste dame aan de lijn, die meteen met je mee gaat denken over mogelijkheden om de wereld een beetje mooier te kleuren
  • maken we een vervolgafspraak op mijn kantoor, waar thee en koffie altijd klaar staan, maar ook een mandje met een boel lekkers om van te snoepen
  • zul je zien dat je er niet alleen voor staat, en dat geen vraag, zorg of twijfel onuitgesproken hoeft te blijven
  • heb je de eerste stap gezet van de rest van jullie leven samen in harmonie en geluk!

 

Gecertificeerd stiefcoach STIEFconcept voor het coachen en begeleiden van samengestelde gezinnen.