Scheiden zonder lijden | Wat gaat mis en hoe kan het anders | STIEFenCO
5018
post-template-default,single,single-post,postid-5018,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,do-etfw,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Scheiden zonder lijden?

Scheiden zonder lijden?


B. Magazine sprak met vijf professionals die – ieder op zijn of haar eigen terrein – dagelijks te maken hebben met scheiden en/of de gevolgen van een scheiding.

Fotografie: Hilde de Wolf voor B. Magazine

De kans dat een huwelijk voortijdig strandt, was in 2014 in Nederland 40,1 procent. Nederland komt met deze cijfers steeds dichter bij het scheidingspercentage in Amerika, namelijk vijftig procent. En volgens rechtspraak.nl, de website van rechtbanken, gerechtshoven, de Hoge Raad der Nederlanden en de bijzondere colleges, loopt een echtscheiding in een op de vijf gevallen uit op een vechtscheiding. Wat gaat er mis? Wat kan er veranderen? Hoe zou het ook kunnen?

Een advocaat, een mediator & stiefcoach, een kindbehartiger, een advocaat-mediator en een financieel expert inspireerden elkaar tijdens het Tafelgesprek voor B. magazine in Buitenplaats De Plantage in Vogelenzang.

Lees graag het artikel ‘Scheiden zonder lijden’ uit B. Magazine hier.