Sinterklaas en het samengesteld gezin | STIEFenCO.nl
887
post-template-default,single,single-post,postid-887,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Sinterklaas en het samengesteld gezin

sinterklaas-samengesteld-gezin-stiefenco

Sinterklaas is voor een samengesteld gezin een mooi moment om nader tot elkaar te komen. Samen aan een traditie bouwen waar ieder zijn of haar bijdrage aan kan geven. Van het klaarzetten van de schaaltjes met pepernoten, tot aan het neerzetten van een kring met bank en stoelen. Van samen naar de voordeur (of keukendeur) lopen, tot aan het samen aansteken van kaarsen.
Zijn de kinderen nog klein, dan kun je ze heerlijk verwennen – ja soms mag dit echt wel – met cadeaus waarmee je samen quality time hebt. Van kleurboeken tot aan spulletjes om winkeltje mee te spelen. Zijn ze iets groter van een voetbal tot aan een gamespel om elkaar uit te dagen te winnen. Nog een stap verder kun je met een rijm best wel een pittige tekst kwijt, zolang deze maar vergezeld gaat met humor en een knipoog. Denk niet is doe als stiefouder een stapje terug. Nee, dé rode draad is samenwerken met als doel om alle ideeën te smeden tot één traditie.
STIEFenCO wenst alle samengestelde gezinnen een mooie Sinterklaas toe.
Een pakjesavond waar je met elkaar mag genieten van dit oer hollandse feest zonder gedoe.