Bonusvragenspel – Het spel voor samengestelde gezinnen | Stief & Co
6930
post-template-default,single,single-post,postid-6930,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Bonus-vragenspel

 

 

Hoe vullen jullie deze tijd, waarbij we veel samen binnen zitten, in?
Doen jullie allen je eigen ding of komen jullie dichter tot elkaar?
Zit iedereen op zijn telefoon of hebben jullie echte gesprekken met elkaar?

(tekst gaat verder onder de foto)

Juist in deze tijd zijn we enorm op elkaar aangewezen. Dit heeft mooie kanten, maar is soms ook best lastig. Zeker wanneer je een samengesteld gezin hebt. Je hebt dan te maken met verschillende gezinsdynamieken.
Het is fijn om wat meer begrip te krijgen voor elkaar. Waarom reageert iemand zoals hij reageert? Wat geeft iemand stress en heeft diegene nodig om te ontspannen? Daar kun je alleen maar achter komen door elkaar écht te leren kennen.
Hoe goed ken je elkaar nou eigenlijk echt? Weet jij van jouw stief- of bonuskinderen (hoe je ze ook wilt noemen ?) wat hun lievelingstaart is? Weet jij of ze zijn geboren in het ziekenhuis of thuis? Weet jij waar ze vroeger bang voor waren?

En andersom: weten zij van jou wat voor opleiding je hebt gedaan? Of je vroeger braaf was op school of niet? Waar je bent geboren?
Ga met elkaar op een verdiepende reis terug in de tijd met het Bonusvragenspel. Hét spel voor samengestelde gezinnen die elkaar beter willen leren kennen. Zet wat lekkers op tafel of speel het na het avondeten met een bak ijs, en get to know each other!

Om het spel met korting (tot eind mei) te bestellen klik dan graag hier.

Warme groet
Mariël