Gedreven en behoedzaam | Sandra Linthorst | Stief & Co Almere
11799
post-template-default,single,single-post,postid-11799,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Zij kent de hobbels en kuilen ..


Vanaf vandaag staat Sandra Linthorst in de startblokken om met vastgelopen samengestelde gezinnen aan het werk te gaan. Want wij weten allemaal best wel, dat een samengesteld gezin topsport is (al dan niet bij tijd en wijle) en dat het met deskundige hulp vele malen makkelijker gaat!

Sandra schrijft hierover: “En dan ineens realiseer je je, dat je in een situatie bent beland die soms meer van je lijkt te vragen dan topsport.

(tekst gaat verder onder de foto)

Gaandeweg zie je onder ogen dat de weg naar dit geluk niet eenvoudig is en zeker niet vanzelf gaat. Als scheidingsbemiddelaar tref ik vaak stellen aan tafel die zich nog nauwelijks kunnen voorstellen dat er na de scheiding op een dag weer ruimte is voor een nieuwe liefde. Gelukkig gebeurt dit binnen een aantal jaar vaak, en ineens bekijk je de wereld dan weer door een roze bril. Een bril die je daarbij al snel laat zien, dat er meer nodig is dan gedacht om de relatie te laten zegevieren.

Als stiefcoach focus ik mij volledig op dit proces van de bouw van het nieuwe gezin.
Mijn drijfveer is om dit nieuwe geluk een stevig fundament te geven, met alles wat daar bij hoort; een solide eigen gezinscultuur, autonomie en liefdevolle verbindingen. Ik coach jullie langs alles stappen in het parcours, op weg naar die plek op het erepodium: het gezin waarin een ieder die er toe behoort zich thuis voelt. Samen onderzoeken we welke hordes er te nemen zijn, en wie welke prestaties zal moeten leveren. Je kunt dit samen als partners aangaan, maar ook als stiefouder alleen ben je van harte welkom om vanuit jouw kant de verandering in te zetten.

Als je meer wilt weten hoe ik jullie problemen aanpak en samen met jullie aan het werk ga, mail dan naar sandra@stiefenco.nl. Ik maak graag tijd voor jullie hulpvraag vrij!

Groetjes,
Sandra