Betrokken en open | Steffie Reijnen | Stief & Co Peel en Maas
11417
post-template-default,single,single-post,postid-11417,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Enthousiaste Steffie


Afgelopen jaar is er veel nieuws op mijn pad gekomen en heb ik er voor gekozen het roer echt om te gooien. Ik wilde meer werkgeluk maar ook voldoende tijd voor ons samengestelde gezin. Want een samengesteld gezin, dat is af en toe hard werken. Wij hebben met elkaar de twee jaar samen een reis gemaakt en ik ben trots op waar wij vandaag de dag staan.

En zijn wij al waar we willen zijn? Nee, we leren nog elke dag!
Ben ik altijd een leuke (stief)moeder? Echt niet!
Maar ben ik trots op ons alle 7 voor hoe we met elkaar omgaan en hoe leuk we het vaak hebben? Ja, dat zeker wel!

(tekst gaat verder onder de foto)

Alle inzichten van de afgelopen twee jaar – in combinatie met mijn huidige werkveld -, hebben mij op nog een nieuw avontuur gebracht. Super blij en trots mag ik jullie vertellen dat ik naast mediator en coach in mijn eigen praktijk, vanaf 1 november ook aan de slag ga als stiefcoach bij Stief & Co; klik hier om meer over mij te weten te komen.

Bij Stief & Co ben ik intern opgeleid tot stiefcoach voor het STIEFconcept en kan ik (stief-)ouders in hun samengesteld gezin helpen, om samen te werken aan maximaal geluk. Het het ‘ritsen’ van twee gezinnen naar één samengesteld gezin. Ik help ze op die punten waar het nog niet zo goed loopt en motiveer ze waar het wél goed gaat.

De reis die ik zelf heb doorgemaakt afgelopen jaren is mijn nieuwe werkveld. Samen scheiden en samen (stief-)ouders na scheiding. En heb ik die reizen zelf allemaal perfect gedaan? Nee hoor, achteraf had ik dingen ook anders kunnen doen maar juist daarom vind ik het nu zo fijn om anderen te helpen. En door anderen te helpen, leer ik zelf ook nog elke dag

Mocht ik jou ergens mee kunnen helpen? Stuur me een bericht via steffie@stiefenco.nl. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Warme groet,
Steffie