Hulp problemen samengestelde gezinnen Zwolle | Ellen Meijer
12322
post-template-default,single,single-post,postid-12322,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Weer verliefd .. verliefd blijven!

Morgen start Ellen in Zwolle haar praktijk in het begeleiden van samengestelde gezinnen. Haar motto? Weer verliefd .. verliefd blijven!


Weer verliefd worden, aftasten, veel praten, dromen, weer opnieuw met iemand samen gaan wonen, verwachtingen naar elkaar uitspreken en vervolgens twee werelden samenvlechten. Het ene moment loopt alles op rolletjes en soms voel je de afstand of knalt het even. Het vraagt hard werken, ik zie het als een diamant. Elke dag poetsen, wrijven… en uiteindelijk is er die glans.


(tekst gaat verder onder de foto)

Een samengesteld gezin is echt anders .. ik weet het uit ervaring.
Samenwonen als samengesteld gezin is niet altijd makkelijk, onderschat dat niet. Het is niet voor niks dat twee derde van de samengestelde gezinnen binnen vijf jaar weer uit elkaar zijn. Het gaat hier om twee gezinnen die samen in één huis gaan wonen en waarbij beide gezinnen hun eigen patronen meenemen. Belangrijk dat hier aandacht voor is en dat iedereen zijn of haar eigen plek in het gezin krijgt.


Als je Ellen kent dan weet je dit van mij:


• Dinand (2005) en Ramon (2008) zijn mijn grote trots;
• Robert is mijn grote liefde
• Jari (2016) zorgt dat ik bonusmoeder ben en zo nu en dan nog mee mag naar het speelparadijs
• Ik ben geboren en getogen in Zwolle
.. klik hier voor een kennismaking met mij en wees welkom voor een kennismakingsgesprek. Ik sta in de startblokken om ook jullie te helpen uit de problemen te komen en voor harmonie te gaan!

Warme groet
Ellen – stiefcoach Zwolle