STIEF m/v magazine voor stiefouders | STIEFenCO
2607
post-template-default,single,single-post,postid-2607,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

STIEF m/v magazine voor stiefouders

STIEF m/v is een magazine voor stiefouders en iedereen die met stiefouders te maken heeft. Het ligt sinds januari bij vele boekhandels en supermarkten in de schappen. Het magazine biedt informatie, erkenning en ontspanning. Het blad is bedoeld voor het delen van ervaringen en kennis, en biedt ook praktische handvatten. Het is een steuntje in de rug, maar ook een magazine dat je aan je vrienden kunt laten lezen: “kijk zo gaat het bij ons ook, en hier loop ik tegenaan”.
Het magazine is positief en oplossingsgericht van toon, maar laat ook situaties zien waarin er gewoon geen winnaars zijn. De introductieprijs is € 4,99 (normaal €6,50) en verschijnt 4x per jaar. Het volgende nummer ligt vanaf 5 april 2018 in de winkels!

STIEFenCO wenst Jojanneke en haar team alle succes met STIEF m/v toe!