Stiefouders gespreksgroep Breda en omgeving | STIEFenCO
2591
post-template-default,single,single-post,postid-2591,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Stiefouders gespreksgroep Breda

Ervaringen uitwisselen? Stap in een gespreksgroep voor stiefouders.

Worstel je ook weleens met de vragen over hoe je het familiegevoel opnieuw creëert waarin veiligheid, vertrouwen en respect voorop staan en dat tegelijkertijd alle gezinsleden stimuleert hun ware emoties te durven delen? Heb jij ook behoefte aan adviezen over hoe je (nog) beter kan omgaan met de problemen die je ervaart in het samengestelde gezin en wil je graag hierover praten met andere mensen die begrijpen waar je het over hebt, en wil je horen hoe anderen dat doen? Stap in een gespreksgroep voor stiefouders.

Op dinsdag 30 januari a.s. start onder leiding van Patrizia Marcucci in Breda weer een serie van vier bijeenkomsten voor stiefouders. In deze bijeenkomsten komen verschillende thema’s aan bod, bijvoorbeeld bloedband-stiefband, loyaliteitsconflicten, schuldgevoelens, de valkuilen bij het vormen van een samengestelde gezin. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 21.30 uur en vinden om de drie of vier weken plaats.
Data:  30 januari 2018 | 20 februari 2018 | 13 maart 2018 | 10 april 2018.

Kosten € 60,00 per persoon voor vier avonden. Wij zien uit naar je aanmelding via het formulier.

Mochten zich minder dan 3 deelnemers aanmelden, dan wordt de gespreksgroep verplaatst naar een ander moment.