Stiefouders helpen elkaar door het zijn van STIEFbuddy. Wij vinden de perfecte STIEFbuddy voor jou! | STIEFenCO.nl
704
page-template-default,page,page-id-704,do-etfw,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Hulp-bij-Samengesteld-gezin-harmonie-energie-stiefcoaches-STIEFenCO-hulp-bij-stiefgezin

Stiefouders vind je STIEFbuddy hier!

 

STIEFbuddies zijn stiefouders die de problematiek van het samengestelde gezin goed kennen en elkaar willen helpen.

 

Stiefouders weten welke valkuilen er zijn, geven elkaar over en weer tips en adviezen, en bieden een luisterend oor. Het is belangrijk om je hart te kunnen luchten om weer door te kunnen gaan. Wat je kwijt wilt, bepaal je uiteraard helemaal zelf.

 

Het is geheel op vrijwillige basis en afspraken maken jullie onderling. STIEFenCO biedt het verbinden van STIEFbuddies als service aan, en er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Waarom faciliteren wij de STIEFbuddy? Omdat de ervaring heeft geleerd dat het kunnen delen van de problemen en uitdagingen, en antwoord  krijgen op vragen die er zijn, een zekere rol van betekenis spelen bij het verhogen van de slagingskans van het samengestelde gezin.

Spreekt het zijn van STIEFbuddy je aan of ben je op zoek naar een STIEFbuddy? Vul het formulier in en wij vinden een STIEFbuddy voor jou! Waar wacht je nog op?

Aanmelden voor STIEFbuddy

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Woonplaats *

Sekse *
ManVrouw

Leeftijd *

Interesses *
Outdoor activiteitenKunst & CultuurKokenAlgemeen

Aanvullende informatie?

* = verplicht veld