Zo kun je omgaan met stiefouderschap | tips LINDA.NL | Stief & Co
4918
post-template-default,single,single-post,postid-4918,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Stiefouderschap

Zo kun je omgaan met stiefouderschap.

Gisteren publiceerde Linda.NL een artikel met als titel ‘Zo kun je volgens deze journalist het best omgaan met stiefouderschap’. Uiteraard trok dit direct onze aandacht, want wij staan altijd open voor tips en adviezen van anderen en met name ook vanuit andere culturen.

Ook the rich and famous zoeken hulp bij het stiefouderschap. En wat heerlijk als geld geen rol speelt. Helaas is de financiële situatie in de meeste samengestelde gezinnen minder rooskleurig. Begeleiding om je samengestelde gezin (weer) op de rit te krijgen hoeft echt niet veel te kosten. Onze hulp aan jou is maatwerk. Samen kijken we naar de dynamiek en valkuilen binnen jullie gezin. We helpen je met handige tips om van je samengestelde gezin een succes te maken. Vraag vandaag nog meer informatie aan!

DaniëlleMargotPatriziaMariëlJantienMarianneRosalieLiselotte