Toepassing van adviezen en tips in de thuissituatie | STIEFenCO
4464
post-template-default,single,single-post,postid-4464,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Toepassing van adviezen en tips in de thuissituatie

 


Beste ouders/verzorgers van een samengesteld gezin,

Wij, Eline en Judith, studeren Social Work aan de Christelijke Hogeschool Ede en voor ons afstuderen doen wij onderzoek naar samengestelde gezinnen. En dan specifiek: hoe de toepassing van de begeleiding naar de thuissituatie verloopt. Hieronder valt dus het toepassen van interventies, praktische adviezen, tips etc. uit de gesprekken met de therapeut(en). D.m.v. het onderzoek hopen wij te ontdekken wat er kan helpen om dit nog effectiever te laten verlopen. De focus in het onderzoek ligt niet op de inhoud van de begeleiding, maar echt op hoe jullie als ouders thuis aan de slag gaan met de begeleiding.
Wij zijn dus op zoek naar stellen die mee willen werken aan een interview. Belangrijk is om te weten dat we met jullie beiden in gesprek gaan. Wij zullen vragen stellen over jullie ervaringen rondom dit onderwerp. Het interview is volledig anoniem en zal alleen voor het onderzoek gebruikt worden.

Kortom:
• Zijn jij en je partner ouders van een samengesteld gezin?
• Hebben jullie op dit moment of in het verleden begeleiding ontvangen?
• Staan jullie open voor een interview met ons en willen jullie ons daarmee verder helpen?
Dan horen wij heel graag van jullie!

Contact opnemen kan via ons e-mailadres : ejinterviews@hotmail.com