Goede voornemens in het samengesteld gezin | Hoe | Stief & Co
12461
post-template-default,single,single-post,postid-12461,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Voornemens 2023

Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar jeetje wat ben ik blij als de kerstboom komt, maar nog véél blijer als de kerstboom weer gaat.

Verse tulpen (héél veel) staan in huis als brengers van het voorjaar, zon en het buitenleven.
Ieder jaar weer overvalt mij die waanzinnig snelle switch van dat ultieme wintergevoel naar het energieke voorjaarsgevoel (en dat al op 3 januari ?).

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Maar ja eerst maar ‘even’ de saaie maanden tot maart door, en de goede voornemens tot uitvoer brengen; altijd weer een uitdaging vanaf week 2 beken ik eerlijk.
Sinds een paar jaar heb ik de TOP/TIP benadering.
Wat ging er top in 2022 en welke tips geef ik mijzelf mee voor 2023?

Voor samengestelde gezinnen is de decembermaand niet eenvoudig.
Hoe voelde jij je als stiefouder? Wat heb je gemist? Waren de rijmen met Sinterklaas een moment van passief, agressief reageren? Wat vond je leuk? Was je aan het balanceren als ouder? Waren de kinderen niet bij jullie en viel dat zwaar? Zaten jullie vol blijdschap met elkaar aan het kerstdiner? Welke verschillen tussen de kinderen vielen op? Hebben jullie ook een eigen traditie ontwikkeld? Kortom. Als je terugkijkt welke TOP en TIP zouden jullie voor jezelf en/of gezin hebben?

Stuur mij een reactie ?? of een DM. Ik ben reuze benieuwd naar jullie verhalen.

Warme groet,
Marianne

En .. weet ons te vinden als jullie samengesteld gezin informatie, tips of hulp kan gebruiken ?.