Jantien de Bruin – persoonlijk en doelgericht

Familiesysteem therapeut ~ Relatietherapeut ~ Toegepast psycholoog ~ Gespecialiseerd in (intergenerationele) trauma verwerking en hoog sensitiviteit ~ Stiefcoach STIEFconcept ®. Gediplomeerd in familieopstellingen, Brainspotting (EMDR), NEI (Neuro Emotionele Integratie), Reiki practitioner. Kind-specialisatie: Mattenspel begeleider

Ik ben Jantien de Bruin en naast therapeut ben ik ook ervaringsdeskundige op het gebied van samengestelde gezinnen. De fases van een scheiding, het opbouwen van een nieuw leven daarna en het vormgeven aan een samengesteld gezin heb ik zelf doorleefd. Ik weet uit eigen ervaring waar de uitdagingen liggen en dat helpt!


Mijn werkwijze is persoonlijk, doelgericht en toegepast, gericht op: 

  • inzicht krijgen in dynamieken van een samengesteld gezin
  • do’s & dont’s in jouw samengestelde gezin
  • managen van reële verwachtingen binnen de liefdesrelatie én die met ex-partners
  • verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen partners, mét ex-partners en binnen het samengestelde gezin.
Balans hoofd en hart

Emotionele en praktische kluwen ontrafelen we eerst en vanuit daar werken we aan duurzame oplossingen voor de toekomst . De balans tussen hoofd en hart staat centraal en nieuwe wegen mogen worden ontdekt, waarbij er veel aandacht uitgaat naar het creëren van emotionele rust en ruimte voor ouders en de kinderen.


Lees graag hier de reviews van hoe cliënten mijn begeleiding hebben ervaren. Ben je benieuwd naar mijn lijfspreuk en een inkijk in mijn vrijetijdsbesteding? Klik dan hier.


Bel me gerust voor een kennismaking, ik ga graag met jullie aan de slag!

Verbinding

Begeleiding is op basis van systemische benadering, waar we o.a. door het maken van een gezinsopstelling problemen en oplossingen inzichtelijk zullen maken. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het eigen maken en toepassen van verbindende communicatie, wat een belangrijke bijdrage levert aan constructieve communicatie en een respectvolle manier van omgang met elkaar.

Weetjes over Jantien

Naast bevlogen therapeut ben ik moeder van drie dochters. Weer of geen weer, je vindt me vaak buiten wandelend met onze twee honden. Dat is tevens mijn manier om mijn hoofd even helemaal leeg te maken en op te laden. Drie dagen per week werk ik in mijn praktijk in Amsterdam. Mijn lijfspreuk: Do it your way!

Blogs van Jantien

Vaste vorm loslaten
‘Broer-zusdag dat is toch geen echte zus’
‘BBQ en opa en oma van wie? ‘

 

Gecertificeerd begeleider Het Mattenspel voor hulp aan kinderen. Gecertificeerd stiefcoach STIEFconcept voor het coachen en begeleiden van samengestelde gezinnen.