Jantien de Bruin | hulp samengestelde gezinnen Amsterdam | STIEFenCO
1723
page-template-default,page,page-id-1723,bridge-core-1.0.4,do-etfw,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Jantien de Bruin

persoonlijk en doelgericht

Toegepast psycholoog ~ HSP Therapeut ~ Sjamanistisch Coach ~ Stiefcoach ~ Mediator ~ Mattenspel begeleider

Ik ben Jantien de Bruin en naast toegepast psycholoog en mediator ben ik ook ervaringsdeskundige. De fases van een scheiding, het opbouwen van een nieuw leven daarna en het vormgeven aan een samengesteld gezin heb ik zelf doorleefd. Ik weet uit eigen ervaring waar de uitdagingen liggen en dat helpt!

 

Mijn werkwijze is persoonlijk, doelgericht en toegepast, gericht op een verbetering van de onderlinge samenwerking tussen ex-partners, mét ex-partners en binnen het samengestelde gezin.

Balans hoofd en hart

Emotionele en praktische kluwen worden ontrafeld en vanuit daar werken we aan duurzame oplossingen voor de toekomst . De balans tussen hoofd en hart staat centraal en nieuwe wegen mogen worden ontdekt, waarbij er veel aandacht uitgaat naar het creëren van emotionele rust en ruimte voor ouders en de kinderen.

 

Verbinding

Begeleiding is op basis van systemische benadering, waar we o.a. door het maken van een gezinsopstelling problemen en oplossingen inzichtelijk zullen maken. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het eigen maken en toepassen van verbindende communicatie, wat een belangrijke bijdrage levert aan constructieve communicatie en een respectvolle manier van omgang met elkaar.

 

Bel me gerust voor een kennismaking, ik ga graag met jullie aan de slag!

 

Gecertificeerd begeleider Het Mattenspel voor hulp aan kinderen