Jantien de Bruin – persoonlijk en doelgericht

Familiesysteem traumatherapeut ~ Toegepast psycholoog ~ HSP Therapeut ~ Sjamanistisch Coach ~ stiefcoach STIEFconcept ~ Mediator ~ kind-specialisatie: Mattenspel begeleider
jantien@stiefenco.nl

Ik ben Jantien de Bruin en naast toegepast psycholoog en mediator ben ik ook ervaringsdeskundige. De fases van een scheiding, het opbouwen van een nieuw leven daarna en het vormgeven aan een samengesteld gezin heb ik zelf doorleefd. Ik weet uit eigen ervaring waar de uitdagingen liggen en dat helpt!


Mijn werkwijze is persoonlijk, doelgericht en toegepast, gericht op een verbetering van de onderlinge samenwerking tussen ex-partners, mét ex-partners en binnen het samengestelde gezin.


Lees graag hier de reviews van hoe cliënten mijn begeleiding hebben ervaren. Ben je benieuwd naar mijn lijfspreuk en een inkijk in mijn vrijetijdsbesteding? Klik dan hier.

Balans hoofd en hart

Emotionele en praktische kluwen worden ontrafeld en vanuit daar werken we aan duurzame oplossingen voor de toekomst . De balans tussen hoofd en hart staat centraal en nieuwe wegen mogen worden ontdekt, waarbij er veel aandacht uitgaat naar het creëren van emotionele rust en ruimte voor ouders en de kinderen.

 

Verbinding

Begeleiding is op basis van systemische benadering, waar we o.a. door het maken van een gezinsopstelling problemen en oplossingen inzichtelijk zullen maken. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het eigen maken en toepassen van verbindende communicatie, wat een belangrijke bijdrage levert aan constructieve communicatie en een respectvolle manier van omgang met elkaar.


Bel me gerust voor een kennismaking, ik ga graag met jullie aan de slag!

Blogs van Jantien

Vaste vorm loslaten
‘Broer-zusdag dat is toch geen echte zus’
‘BBQ en opa en oma van wie? ‘

 

Gecertificeerd begeleider Het Mattenspel voor hulp aan kinderen. Gecertificeerd stiefcoach STIEFconcept voor het coachen en begeleiden van samengestelde gezinnen.