Liselotte de Vries – Eindelijk balans vinden in de nieuwe werkelijkheid

Stiefcoach STIEFconcept ~ Lifecoach ~ yogadocent
liselotte@stiefenco.nl

Door onverwerkt verdriet uit het verleden bouwen we overtuigingen op waarin we helemaal verstrikt kunnen raken en een gevangene worden in onze eigen gedachten, een slachtoffer van het verleden. Als lifecoach en yogadocent begeleid ik mensen in hun proces naar heling. Als stiefcoach in hun proces naar toekomst.

Mijn motto; We leven in een tijd waarin we de reis aan het maken zijn van hoofd naar hart, van angst naar liefde. Leef je mooiste leven, dat is je geboorterecht!

 

Lees graag hier de reviews van hoe cliënten mijn begeleiding hebben ervaren. Ben je benieuwd naar mijn lijfspreuk en een inkijk in mijn vrijetijdsbesteding? Klik dan hier.

Uitdagingen

Binnen mijn samengestelde gezin heb ook ik de nodige uitdagingen gehad en geleerd hoe alles precies anders werkt als binnen een traditioneel gezin. En ook hoe op het fundament van verlies en verdriet iets heel moois kan groeien.
Gaan samenleven met je nieuwe lief en zijn kids is prachtig, en vergt het bewustzijn van alle gevoeligheden en onderstromen binnen dit nieuwe systeem. Hoe doe je recht aan ieder zijn behoefte, zonder hard te hoeven werken en je eigen belang niet uit het oog te verliezen?

 

Nieuwe werkelijkheid

Als stiefcoach begeleid ik jullie in het proces van de nieuwe werkelijkheid; zorg dragen voor kinderen die je niet zelf op de wereld hebt gezet. Dat is geen koud kunstje! Diepe emoties kunnen hiermee gepaard gaan en uitdagingen die je van te voren niet had kunnen voorstellen. Een samengesteld gezin is, als het in balans is, een enorme rijkdom en van grote meerwaarde voor de ontwikkeling van jullie kinderen.
Balans vinden is waar ik jullie met grote zorg en liefdevolle aandacht zonder oordeel mee ga helpen. Met mijn nuchtere no-nonsense stijl!

Hulp zoeken, geen teken van onvermogen maar het inzicht dat het met de juiste interventies nog veel mooier zal worden!

 

‘It takes a village to raise a child’ (Afrikaans gezegde)